CONTACT

Puteți contacta clubul sportiv ASPOL Judo pentru informații suplimentare despre cursuri sau pentru stabilirea unei întâlniri în care sa vedeți cum se desfășoară orele de curs. Mai jos sun câteva întrebări frecvent adresate și răspunsurile aferente, dacă aveți întrebări suplimentare vă rugăm să le adresați prin formularul de mai jos.

Care este vârsta minimă pentru a practica JUDO?

Clubul nostru accepta cursanți cu vârsta minimă de 7 ani.

Exista vreo limită de vârstă?

Nu, cursurile noastre sunt mixte, ceea ce înseamnă că avem grupe de începători cât și avansați, cursurile se desfășoară concomitent, deci în funcție de nivelul fiecăruia vom găsi un partener adecvat.

Nu am practicat niciodată nici un sport, pot participa la cursuri?

Desigur, acest sport se poate practica la orice vârstă, important este să vi constant și să participi la cât mai multe ședințe.

Cursurile sunt doar pentru copii sau există și clase pentru adulți?

Structura cursurilor este concepută pentru a satisface ambele categorii. Copii vor exersa împreună, iar adulți vor exersa cu alți adulți, sensei va coordona antrenamentul în funcție de prezența cursanților.

Nu ezita să ne contactezi.

Artele marțiale sunt un stil de viață, fie că vrei să înveți să te aperi sau practici un sport de contact, fie că îți dorești ca și copii tăi să fie în siguranță, aici este locul potrivit să înveți în siguranță și sub supravegherea atentă a unui sensei cu peste 20 de ani de experianță. Îți stăm la dispoziție prin toate mijloacele de comunicare.

Bd. Basarabia nr. 37 – 39 in cadrul Complexului Sportiv National „Lia Manoliu”
Luni: 17:30 – 19:00
Miercuri: 19:30 – 21:00
Vineri: 20:30 – 22:00