S

A

DESPRE NOI

Asociația Club Sportiv Aspol JUDO este un club afiliat Federației Romane de Judo (FRJ), activează de peste 20 de ani în cadrul Complexului Sportiv National „Lia Manoliu” din Bd. Basarabia nr. 37 – 39. Antrenamentele se desfășoară sub conducerea senseilor Gheorghe Moldoveanu – centură neagă, și Adrian Petre – centură neagră, ambii antrenori având o bogată experiență competițională sportivă și pedagogică.

Senseii noștri înțeleg nevoia unei pregătiri de calitate, iar experiența acestora de peste 25 de ani asigură eficiența în viața cotidiană. Pregătim adulți, tineri, adolescenți și copii pentru situații de risc sau pericol.

Nevoia de securitate este a doua cea mai importantă din „Teoria lui Maslow privind ierarhia nevoilor”, de aceea noi considerăm că fiecare dintre noi are atât datoria, cât și obligația să se poată apăra în cazul unor situații neprevăzute ce pot pune în pericol pe cineva.

Încredere

Încrederea este un element fundamental în performanță sportivă

Încrederea descrie felul în care facem față eșecurilor sau provocărilor care pot amenința imaginea de sine și sentimentul auto-eficacității. Sportivii care au un nivel ridicat de încredere vor accepta că înfrângerile sunt părți necesare ale parcursului unui sportiv și că acestea sunt inevitabile.

Program Flexibil

Antrenamentele încep la ora 17:30, astfel oferind tuturor posibilitatea să ajungă și să poată învăța aceste tehnici de auto apărare după programul zilnic.

Cursuri pentru copii

Antrenorii noștrii au experiența și răbdarea necesară pentru învățarea copiilor începand cu vârste fragede. Cursurile de judo sunt adaptate pentru fiecare nivel, astfel încât cursanții să obțină maximul de expertiză din fiecare sesiune.

Disciplină

Sportul te învață să lupți pentru scopul tău și să nu te lași dezamăgit de momentele dificile. Psihicul se hrănește cu dorința de recunoaștere, de depășire a sinelui și de progres, astfel că odată ce gustul micilor victorii s-a instalat, iar dorința de autodepășire există, apare ambiția de a atinge obiectivele setate. Ambiția înseamnă urmărirea unui țel și dorința de a face tot ce stă în puterea ta pentru a-l atinge.

O

P